Atletický čtyřboj 2012

20.05.2012 08:00

V neděli 20. 5. 2012 se v Třebíči konalo regionální a zároveň i krajské kolo soutěže v atletickém čtyřboji. Závodilo se ve čtyřech disciplínách - ve sprintu, hodu, skoku dalekém a v běhu, výkony z jednotlivých disciplín se sčítají. Zúčastnilo se několik soutěžících: Macková Barbora, Jordanová Lucie, Burdová Natálie, Mrázová Lenka, Slatinská Lucie, Semotam Aleš, Odehnal Lukáš, Macek Adam, Vítámvás Josef, Navrkal Tomáš, Zejda Pavel, Zahrádka Dominik a Votava Vojtěch.


V krajském kole už tradičně výborně uspěli a medailová místa obsadili Lucka Jordanová (2.místo) s Adamem Mackem (2.místo) a stali se tak reprezentanty za Kraj Vysočina na republikové soutěži v atletice.

Republiková soutěž v atletice proběhla v sobotu 2. 6. 2012 na stadionu Houška ve Staré Boleslavi. Ani v této
silné konkurenci se naši dva zástupci neztratili a oba dokázali, že opravdu umějí. Lucka Jordanová dosáhla mezi svými spolubojovnicemi z Vysočiny nejlepších výsledků a za jednotlivce vybojovala 2. místo v kategorii
starších žákyň III. Hlavně její zásluhou tak obsadil Kraj Vysočina druhou příčku i v pořadí družstev této kategorie. Také Adam Macek, který soutěžil v kategorii mladší žáci II., reprezentoval náš odbor i kraj výborně. I on se svým 4. místem v soutěži jednotlivců umístil nejlépe ze soutěžících své kategorie za Kraj Vysočina a tím přispěl k 5.místu v soutěži družstev. Oběma závodníkům děkujeme za výbornou reprezentaci a přejeme spoustu dalších nejen sportovních úspěchů!


—————

Zpět